Untitled
22 nov 2013
week 23: 15 t/m 21 november

Op 15 november hebben we ’s morgens boodschappen gedaan en zijn bij opa en oma Van Aerle geweest. Samen met tante Maartje en Eline hebben we daar geluncht. ’s Middags zijn tante Maartje en Eline nog even bij ons op bezoek geweest.
We zijn op 16 november bij opa en oma Van Mierlo geweest. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook. Na het eten zijn we weer naar huis gegaan. Laura was erg onrustig. Ze heeft erg hard gehuild toen ik haar nageltjes knipte (dat vindt ze nooit fijn; ze knijpt altijd zo hard met haar vingertjes, dat haar nageltjes helemaal wit zijn, waardoor ik niet kan zien waar ik moet knippen), maar ook bij het drinken was ze onrustig.
Op 17 november werd Laura gedoopt. De viering was om 14.30 uur in de kerk in de Sint Jozef. Laura heeft het erg goed gedaan! Ze heeft helemaal niet gehuild. Ze zat lekker bij mij op schoot wat rond te kijken en op mijn of haar handje te sabbelen. Ook tijdens de doop zelf heeft zich geen kik gegeven. Na de viering heeft Laura nog even in de box gelegen en is ze, na het uitpakken van haar cadeautjes naar bed gegaan, omdat ze erg moe was. Net voordat iedereen weer naar huis ging, kwam ze weer uit bed.
Op 18 november zijn we naar de winkel gewandeld en zijn we even naar het speeltuintje geweest.
We zijn op 19 november bij Lieke, Julian en Sophie op bezoek geweest. Laura heeft een tijdje in de box naar de muziekmobiel liggen kijken en met het speelgoed van Sophie gespeeld, daarna heeft ze er gezellig nog even op schoot bij gezeten. ’s Middags heeft ze even met Bas in de box gespeeld.
Op 20 november gaf ik Laura haar fruithap. Ze at goed, maar draaide op een gegeven moment haar hoofd weg. Toen ik haar naam een paar keer zei zodat ze weer naar mij zou kijken, reageerde ze daar niet echt op. Bas zat ook aan tafel zijn fruit te eten en dacht te helpen door héél hard “Laura, meisje!!!” te schreeuwen. Daar schrok ze zo van dat ze moest huilen. We hebben boodschappen gedaan en zijn bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Samen met tante Maartje en Eline hebben we daar geluncht. ’s Avonds is Laura om 20.15 uur in bad geweest en daarna heb ik haar gevoed. Ik ga haar vanavond voor de eerste keer niet wakker maken voor de laatste (5e) voeding en ben erg benieuwd hoe lang ze doorslaapt.
Laura heeft op 21 november tot 08.00 uur geslapen! Ze heeft boven op een deken op de grond gespeeld met haar pop, het Nijntje-boek en een sleutelbos, toen ik haar kamertje aan het poetsen was. ’s Middags zijn we bij tante Maartje, Eline en oom Tom op bezoek geweest.
Bas is erg lief voor Laura. Hij gaat haar regelmatig even knuffelen en kusjes geven, vooral als ze in haar wipstoeltje zit. Laura moet dan altijd lachen. Zo lief om te zien!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative